Nieuw Benelux record van Mark Pansar

Niemand minder dan Mark Pansar heeft het Beneluxrecord aan zijn ellenlange palmares toegevoegd. Hij heeft het laatste decennium vooral aan targetvissen gedaan en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zo goed als alle targets waar hij een boontje voor had, hebben zijn landingsnet langs de binnenkant mogen aanschouwen. En nu dit … dit is de absolute kroon op het vele werk dat hij in deze vis gestoken heeft. Het betreft een spiegelkarper, bijgenaamd De Mohikaan, van maar liefst 37.2kg.  

Nieuw Benelux record

Deze enorme vis is gevallen voor de welbekende 'FU 5 mix' uit de stal van de WS. De juiste combinatie van de verschillende ingrediënten zijn hier verantwoordelijk voor. Het is dan ook geen toeval meer dat deze mix de afgelopen jaren garant staat voor het vangen van vele grote vissen in binnen- en buitenland. Zij die hem gebruikt hebben zijn er zeer enthousiast over!!

Nieuw record Benelux 37,2 kg

In de nabije toekomst volgt er meer over deze gigantische vangst uit de hand van Mark. Met deze wil het ganse WS-team Mark een dikke proficiat wensen met zijn Beneluxrecord!!!

Bron WS Carpteam Europe 

Share